Przydatność wybranych odmian owoców do produkcji soków NFC (Usefulness of selected varieties of fruit for the production of NFC juices)
Opis bibliograficzny
Przydatność wybranych odmian owoców do produkcji soków NFC (Usefulness of selected varieties of fruit for the production of NFC juices). [AUT.] EMILIA OSMÓLSKA, AGNIESZKA STAREK-WÓJCICKA, AGNIESZKA SAGAN, MARTA KRAJEWSKA, BEATA ZDYBEL. W: Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Streszczenia. Redakcja merytoryczna / Marek Babicz, Witold Chabuz, Katarzyna Dzida, Adam Gawryluk, Urszula Szymanowska, Wojciech Płaska, Monika Stoma, Marta Wójcik s.47-47. Lublin 2021, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. DOI: 0.24326/mon.2021.2
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 września 2021 08:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 września 2021 08:03 |
Linki zewnętrzne
DOI
0.24326/mon.2021.2
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-334-4
BPP ID: (59, 47734) wydawnictwo zwarte #47734
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.