Risk factors in low-processed food chain.
Opis bibliograficzny
Risk factors in low-processed food chain. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA. W: Book of abstaracts, Risk Factors of Food Chain XXIst International Scientific Conference, 6-8 September 2021, Iwonicz Poland s. 8. [Iwonicz] [2021], [Uniwersytet Rzeszowski], 978-83-7996-932-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Book of abstaracts, Risk Factors of Food Chain XXIst International Scientific Conference, 6-8 September 2021, Iwonicz Poland, s. 8
Wydawca:
[Uniwersytet Rzeszowski]
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 września 2021 14:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 września 2021 14:28 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7996-932-6
BPP ID: (59, 47744) wydawnictwo zwarte #47744
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.