Common nettle (Urtica dioica L.) as a functional food additive.
Opis bibliograficzny
Common nettle (Urtica dioica L.) as a functional food additive. [AUT.] JOANNA WAJS, MAGDALENA STOBIECKA, ANETA BRODZIAK. W: Proceedings of 2th [!] International Agricultural, Biological & Life Science conference: Agbiol 2021,1 –3 september 2021, Edirne,Turkey / Ed. Yalcin Kaya s. 362. Trakya 2021, Trakya University Publisher, 978-975-374-300-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Proceedings of 2th [!] International Agricultural, Biological & Life Science conference: Agbiol 2021,1 –3 september 2021, Edirne,Turkey / Ed. Yalcin Kaya, s. 362
Wydawca:
Trakya University Publisher
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 września 2021 11:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 stycznia 2022 13:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978-975-374-300-6
BPP ID: (59, 47764) wydawnictwo zwarte #47764
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.