The effect of herbal mixture addition in the feeding of cows on the physicochemical properties and antioxidant potencial of milk and produced yoghurts.
Opis bibliograficzny
The effect of herbal mixture addition in the feeding of cows on the physicochemical properties and antioxidant potencial of milk and produced yoghurts. [AUT.] MAGDALENA STOBIECKA, JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, JOANNA WAJS. W: Proceedings of 2th [!] International Agricultural, Biological & Life Science conference: Agbiol 2021,1 –3 september 2021, Edirne,Turkey / Ed. Yalcin Kaya s. 364. Trakya 2021, Trakya University Publisher, 978-975-374-300-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Proceedings of 2th [!] International Agricultural, Biological & Life Science conference: Agbiol 2021,1 –3 september 2021, Edirne,Turkey / Ed. Yalcin Kaya, s. 364
Wydawca:
Trakya University Publisher
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 września 2021 11:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 stycznia 2022 13:22 |
Identyfikatory
ISBN: 978-975-374-300-6
BPP ID: (59, 47765) wydawnictwo zwarte #47765
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.