Ocena jakości masła dostępnego na rynku lubelskim (Assessment of the quality of butter available on the Lublin market)
Opis bibliograficzny
Ocena jakości masła dostępnego na rynku lubelskim (Assessment of the quality of butter available on the Lublin market). [AUT.] DOMINIKA POLESIAK, JOWITA KWIATKOWSKA, KATARZYNA ZDRZAŁEK, [AUT. KORESP.] P[AWEŁ] ŻÓŁKIEWSKI, [AUT.] PIOTR DOMARADZKI, PIOTR STANEK, MAREK KOWALCZYK, MAŁGORZATA DMOCH, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, JUSTYNA ZDYB-DOMARADZKA, AGNIESZKA ŻELAZNA, KAMILA STECIUK. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności kosmetyków pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2021, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 146-153, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 20 września 2021 10:41 |
Ostatnia aktualizacja: | 28 stycznia 2022 11:51 |
Linki zewnętrzne
PBN
6148493e2467f079391fab46
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-342-9
BPP ID: (59, 47781) wydawnictwo zwarte #47781
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.