Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena jakości masła dostępnego na rynku lubelskim (Assessment of the quality of butter available on the Lublin market)

Opis bibliograficzny

Ocena jakości masła dostępnego na rynku lubelskim (Assessment of the quality of butter available on the Lublin market). [AUT.] DOMINIKA POLESIAK, JOWITA KWIATKOWSKA, KATARZYNA ZDRZAŁEK, [AUT. KORESP.] P[AWEŁ] ŻÓŁKIEWSKI, [AUT.] PIOTR DOMARADZKI, PIOTR STANEK, MAREK KOWALCZYK, MAŁGORZATA DMOCH, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, JUSTYNA ZDYB-DOMARADZKA, AGNIESZKA ŻELAZNA, KAMILA STECIUK. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności kosmetyków pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2021, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 146-153, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności kosmetyków pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, s. 146-153
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.50
Rekord utworzony:20 września 2021 10:41
Ostatnia aktualizacja:28 stycznia 2022 11:51

Identyfikatory

e-ISBN: 978-83-7259-342-9
BPP ID: (59, 47781) wydawnictwo zwarte #47781

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się