Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Żywienie i produkcja żywności – przegląd najnowszych doniesień. Redakcja / Beata Bujalska, Joanna Kozłowska.

Opis bibliograficzny

Żywienie i produkcja żywności – przegląd najnowszych doniesień. Redakcja / Beata Bujalska, Joanna Kozłowska. [RED.] BEATA BUJALSKA, JOANNA KOZŁOWSKA. Lublin 2021, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, 238 s, il., bibliogr. sum, 978-83-66489-97-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
238 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekordy powiązane:Analiza porównawcza wartości odżywczej oraz składu produktów mlecznych ekologicznych i konwencjonalnych. [AUT.] KAROLINA JACHIMOWICZ, MACIEJ BĄKOWSKI, GABRIELA SIWEK. W: Żywienie i produkcja żywności – przegląd najnowszych doniesień / red. Beata Bujalska, Joanna Kozłowska Lublin 2021, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 7-25, il., bibliogr., sum., streszcz, 978-83-66489-97-4.
Ocena preferencji żywieniowych studentów Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. [AUT.] PATRYCJA SKWAREK, KAROL JAKUBOWSKI, JUSTYNA LIBERA, ADA KRAWĘCKA. W: Żywienie i produkcja żywności – przegląd najnowszych doniesień / red. Beata Bujalska, Joanna Kozłowska Lublin 2021, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 49-6, il., bibliogr., sum., streszcz, 978-83-66489-97-4.
Czynniki wpływające na zachowania żywieniowe kobiet w ciąży. [AUT.] KATARZYNA KOLASA, KAROLINA JACHIMOWICZ, JULIANNA KOSTECKA. W: Żywienie i produkcja żywności – przegląd najnowszych doniesień / red. Beata Bujalska, Joanna Kozłowska Lublin 2021, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 61-72, il., bibliogr., sum., streszcz, 978-83-66489-97-4.
Dietoterapia w profilaktyce i leczeniu depresji. [AUT.] RENATA CZECZKO, ALICJA SKRZYPEK. W: Żywienie i produkcja żywności – przegląd najnowszych doniesień / red. Beata Bujalska, Joanna Kozłowska Lublin 2021, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 90-101, il., bibliogr., sum., streszcz, 978-83-66489-97-4.
Czy istnieje problem nadmiernego spożycia kofeiny wśród nastolatków w wieku 12-16 lat?. [AUT.] KAROLINA JACHIMOWICZ, KATARZYNA KOLASA, MAŁGORZATA KOSTECKA. W: Żywienie i produkcja żywności – przegląd najnowszych doniesień / red. Beata Bujalska, Joanna Kozłowska Lublin 2021, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 166-176, il., bibliogr., sum., streszcz, 978-83-66489-97-4.
Rekord utworzony:22 września 2021 08:05
Ostatnia aktualizacja:24 września 2021 13:22

Identyfikatory

ISBN: 978-83-66489-97-4
BPP ID: (59, 47790) wydawnictwo zwarte #47790

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się