Ocena preferencji żywieniowych studentów Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie.
Opis bibliograficzny
Ocena preferencji żywieniowych studentów Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. [AUT.] PATRYCJA SKWAREK, KAROL JAKUBOWSKI, JUSTYNA LIBERA, ADA KRAWĘCKA. W: Żywienie i produkcja żywności – przegląd najnowszych doniesień / red. Beata Bujalska, Joanna Kozłowska Lublin 2021, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 49-6, il., bibliogr., sum., streszcz, 978-83-66489-97-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 września 2021 08:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 listopada 2021 07:42 |
Linki zewnętrzne
PBN
614acb0d2467f07939d04f98
Strona WWW
http://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/public/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66489-97-4
BPP ID: (59, 47791) wydawnictwo zwarte #47791
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.