Wpływ dodatku rokitnika (Hippophae rhamnoides L) na jakość jogurtów probiotytcznych.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku rokitnika (Hippophae rhamnoides L) na jakość jogurtów probiotytcznych. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, JOANNA WAJS, ANNA TETER, BARBARA TOPYŁA. W: 14 Konferencja Naukowa z cyklu Żywność XXI wieku : Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta.Materiały konferencyjne, Kraków 16-17 września 2021 r. Red / Dorota Gałkowska, Stanisław Kowalski, Gabriela Zięć s. 53. Kraków 2021, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologó Żywności, 978-83-946796-9-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
14 Konferencja Naukowa z cyklu Żywność XXI wieku : Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta.Materiały konferencyjne, Kraków 16-17 września 2021 r. Red / Dorota Gałkowska, Stanisław Kowalski, Gabriela Zięć, s. 53
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologó Żywności
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 września 2021 08:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 września 2021 08:48 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-946796-9-9
BPP ID: (59, 47817) wydawnictwo zwarte #47817
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.