Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of selected factors on the quantity and quality of whey separated in the production of tvarog.

Opis bibliograficzny

Influence of selected factors on the quantity and quality of whey separated in the production of tvarog. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, JOANNA BARŁOWSKA, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK. W: 1st International Conference Quality and Meganement Sciences, Poznań 13-15 September 2021 s. 1 nlb. Poznań 2021, [b.wyd.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
1st International Conference Quality and Meganement Sciences, Poznań 13-15 September 2021, s. 1 nlb
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 września 2021 10:31
Ostatnia aktualizacja:28 września 2021 10:31

Identyfikatory

BPP ID: (59, 47818) wydawnictwo zwarte #47818

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się