Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ wypasu na jakość mleka i wytwarzanych produktów.

Opis bibliograficzny

Wpływ wypasu na jakość mleka i wytwarzanych produktów. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, JOANNA BARŁOWSKA. W: 45 Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN: Żywność w strategii Zielonego Ładu. Materiały konferencyjne. Gdańsk 1-2 lipca 2021 s. 70. Gdańsk 2021, [b.wyd.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
45 Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN: Żywność w strategii Zielonego Ładu. Materiały konferencyjne. Gdańsk 1-2 lipca 2021, s. 70
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 września 2021 10:49
Ostatnia aktualizacja:28 września 2021 10:49

Identyfikatory

BPP ID: (59, 47819) wydawnictwo zwarte #47819

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się