Zwiększanie właściwości prozdrowotnych jogurtów poprzez zastosowanie szczepów probiotycznych i dodatku rokitnika (Hippophae rhamnoides L.) (Increasing the health-promoting properties of yogurt through the use of probiotic strains and the addition of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.))
Opis bibliograficzny
Zwiększanie właściwości prozdrowotnych jogurtów poprzez zastosowanie szczepów probiotycznych i dodatku rokitnika (Hippophae rhamnoides L.) (Increasing the health-promoting properties of yogurt through the use of probiotic strains and the addition of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.)). [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, TOMASZ CZERNECKI, ŁUKASZ WLAZŁO. W: Międzynarodowa Konferencja Naukowa: Zdrowie i Style Życia - Wrocław 2021 : Ekonomiczne, społeczne i zdrowotne skutki pandemii we współczesnym świecie = Wroclaw Annual Conference on Health and Lifestyle (WAICHL-2021) Economic, social and health effects of the pandemic in the modern world [b.m.wyd. 2021], [b.wyd.], s. 1-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Międzynarodowa Konferencja Naukowa: Zdrowie i Style Życia - Wrocław 2021 : Ekonomiczne, społeczne i zdrowotne skutki pandemii we współczesnym świecie = Wroclaw Annual Conference on Health and Lifestyle (WAICHL-2021) Economic, social and health effects of the pandemic in the modern world, s. 1-2
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 września 2021 08:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 września 2021 08:28 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 47823) wydawnictwo zwarte #47823
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.