Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Sposoby użytkowania pratoekosystemów a ich produkcyjne usługi ekosystemowe.

Opis bibliograficzny

Sposoby użytkowania pratoekosystemów a ich produkcyjne usługi ekosystemowe. [AUT.] HALINA LIPIŃSKA, STANISŁAW FRANCZAK, ILONA WOŹNIAK-KOSTECKA, WOJCIECH LIPIŃSKI, EWA STAMIROWSKA-KRZACZEK, IVAN SHUVAR. W: Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Kraków 2020, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 99-112, il.,bibliogr, 978-83-64377-45-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek, s. 99-112
Wydawca:
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:1 października 2021 12:48
Ostatnia aktualizacja:2 listopada 2021 13:07

Identyfikatory

ISBN: 978-83-64377-45-7
BPP ID: (59, 47827) wydawnictwo zwarte #47827

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się