Substancje pochodzenia mikrobiologicznego wykorzystywane w przemyśle kosmetycznym (Substances of microbiological origin used in the cosmetics industry)
Opis bibliograficzny
Substancje pochodzenia mikrobiologicznego wykorzystywane w przemyśle kosmetycznym (Substances of microbiological origin used in the cosmetics industry). [AUT.] PATRYCJA CIEPLIŃSKA, WERONIKA FAC, KAMILA RYBCZYŃSKA-TKACZYK. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności kosmetyków pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2021, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 21-29, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 października 2021 13:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 października 2021 13:38 |
Linki zewnętrzne
PBN
6156f3172467f0561f86d0bf
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-342-9
BPP ID: (59, 47828) wydawnictwo zwarte #47828
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.