Celiakia – ocena poziomu wiedzy społeczeństwa na temat żywienia i choroby.
Opis bibliograficzny
Celiakia – ocena poziomu wiedzy społeczeństwa na temat żywienia i choroby. [AUT.] ANNA JAŃCZUK, BARTOSZ SOŁOWIEJ. W: Nauki przyrodnicze : żywienie i medycyna / redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2020, Młodzi Naukowcy, s. 19-25, il., bibliogr., streszcz, 978-83-66392-51-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 października 2021 09:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 lutego 2022 14:59 |
Linki zewnętrzne
PBN
615c02e02467f0561ff2e839
Strona WWW
http://www.mlodzinaukowcy.com/Czerwiec-…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-51-9
e-ISBN: 978-83-66392-80-9
BPP ID: (59, 47840) wydawnictwo zwarte #47840
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.