Zdolność do aktywowania peroksydazy tarczycowej (TPO) i hamowania lipooksygenazy (LOX) przez wybrane związki fenolowe - badania w układzie modelowym.
Opis bibliograficzny
Zdolność do aktywowania peroksydazy tarczycowej (TPO) i hamowania lipooksygenazy (LOX) przez wybrane związki fenolowe - badania w układzie modelowym. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, EWA HABZA-KOWALSKA, AGNIESZKA A. KACZOR, DAMIAN BARTUZI. W: Żywność w strategii Zielonego Ładu : XLV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, 1-2 lipca 2021 Gdańsk, Politechnika Gdańska, Wydział Chemiczny : Materiały konferencyjne s. 26. [b.m.] [2021], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność w strategii Zielonego Ładu : XLV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, 1-2 lipca 2021 Gdańsk, Politechnika Gdańska, Wydział Chemiczny : Materiały konferencyjne, s. 26
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 października 2021 11:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 października 2021 11:15 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://chem.pg.edu.pl/documents/103984…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 47842) wydawnictwo zwarte #47842
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.