Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Sustainable production technology in food / edited by José M. Lorenzo, Paulo E.S. Munekata, Francisco J. Barba.

Opis bibliograficzny

Sustainable production technology in food / edited by José M. Lorenzo, Paulo E.S. Munekata, Francisco J. Barba. [RED.] JOSE MANUEL LORENZO, PAULO EDUARDO SICHETTI MUNEKATA, FRANCISCO J. BARBA. Amsterdam 2021, Academic Press, 220 s, il., bibliogr., sum, 978-0-12-821233-2. DOI: 10.1016/C2019-0-03268-2
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
220 s.
Wydawca:
Academic Press
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Identyfikatory

ISBN: 978-0-12-821233-2
BPP ID: (59, 47844) wydawnictwo zwarte #47844

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się