Sustainable production technology in food / edited by José M. Lorenzo, Paulo E.S. Munekata, Francisco J. Barba.
Opis bibliograficzny
Sustainable production technology in food / edited by José M. Lorenzo, Paulo E.S. Munekata, Francisco J. Barba. [RED.] JOSE MANUEL LORENZO, PAULO EDUARDO SICHETTI MUNEKATA, FRANCISCO J. BARBA. Amsterdam 2021, Academic Press, 220 s, il., bibliogr., sum, 978-0-12-821233-2. DOI: 10.1016/C2019-0-03268-2
Szczegóły publikacji
Źródło:
220 s.
Wydawca:
Academic Press
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Innovative technologies in sustainable food production: cold plasma processing. [AUT.] MAGDALENA POLAK-BERECKA, IWONA NIEDŹWIEDŹ. W: Sustainable production technology in food / edited by José M. Lorenzo, Paulo E.S. Munekata, Francisco J. Barba Amsterdam 2021, Academic Press, s. 165-177, il, bibliogr., sum, 978-0-12-821233-2. DOI: 10.1016/B978-0-12-821233-2.00007-1 |
---|---|
Rekord utworzony: | 5 października 2021 14:00 |
Ostatnia aktualizacja: | 5 października 2021 14:09 |
Linki zewnętrzne
PBN
615c40942467f0561f100c39
DOI
10.1016/C2019-0-03268-2
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/book/9780…
Identyfikatory
ISBN: 978-0-12-821233-2
BPP ID: (59, 47844) wydawnictwo zwarte #47844
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.