Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of the sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) addition on the quality characteristics of organic yoghurts during refrigerated storage.

Opis bibliograficzny

Effect of the sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) addition on the quality characteristics of organic yoghurts during refrigerated storage. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, JOANNA WAJS. W: 12th NIZO Dairy Conference : Innovations in dairy ingredients, 4 – 7 October 2021, Online – Live and on-demand s. 1, Poster 53 [dostęp on-line12.10.2021]. [b. m. wyd.] 2021, [b.wyd.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
12th NIZO Dairy Conference : Innovations in dairy ingredients, 4 – 7 October 2021, Online – Live and on-demand, s. 1
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 października 2021 13:45
Ostatnia aktualizacja:12 października 2021 13:46

Identyfikatory

BPP ID: (59, 47859) wydawnictwo zwarte #47859

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się