Effect of the sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) addition on the quality characteristics of organic yoghurts during refrigerated storage.
Opis bibliograficzny
Effect of the sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) addition on the quality characteristics of organic yoghurts during refrigerated storage. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, JOANNA WAJS. W: 12th NIZO Dairy Conference : Innovations in dairy ingredients, 4 – 7 October 2021, Online – Live and on-demand s. 1, Poster 53 [dostęp on-line12.10.2021]. [b. m. wyd.] 2021, [b.wyd.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
12th NIZO Dairy Conference : Innovations in dairy ingredients, 4 – 7 October 2021, Online – Live and on-demand, s. 1
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 października 2021 13:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 października 2021 13:46 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.nizodairyconference.com/conf…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 47859) wydawnictwo zwarte #47859
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.