Przydatność wybranych odmian owoców do produkcji soków NFC (Usefulness of selected varieties of fruit for the production of NFC juices)
Opis bibliograficzny
Przydatność wybranych odmian owoców do produkcji soków NFC (Usefulness of selected varieties of fruit for the production of NFC juices). [AUT.] EMILIA OSMÓLSKA, AGNIESZKA STAREK-WÓJCICKA, AGNIESZKA SAGAN, MARTA KRAJEWSKA, BEATA ZDYBEL. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności kosmetyków pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2021, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s, 136-145, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności kosmetyków pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, s, 136-145
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
617a8cf12467f07e3be8f158
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-342-9
BPP ID: (59, 47891) wydawnictwo zwarte #47891
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 28 października 2021 13:43 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 października 2021 13:43 |