Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Produkty pochodzenia roślinnego o zwiększonej wartości odżywczej i lepszej jakości zdrowotnej.

Opis bibliograficzny

Produkty pochodzenia roślinnego o zwiększonej wartości odżywczej i lepszej jakości zdrowotnej. [AUT.] MONIKA BOJANOWSKA, MARZENA SYLWIA BRODOWSKA, IZABELLA JACKOWSKA, MONIKA SACHADYN-KRÓL. Lublin 2021, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 84 s, il., bibliogr, 978-83-7259-339-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
84 s.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:6.00
Rekord utworzony:4 listopada 2021 11:52
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:11

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-339-9
e-ISBN: 978-83-7259-340-5
BPP ID: (59, 47928) wydawnictwo zwarte #47928

Metryki

80,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się