Produkty pochodzenia roślinnego o zwiększonej wartości odżywczej i lepszej jakości zdrowotnej.
Opis bibliograficzny
Produkty pochodzenia roślinnego o zwiększonej wartości odżywczej i lepszej jakości zdrowotnej. [AUT.] MONIKA BOJANOWSKA, MARZENA SYLWIA BRODOWSKA, IZABELLA JACKOWSKA, MONIKA SACHADYN-KRÓL. Lublin 2021, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 84 s, il., bibliogr, 978-83-7259-339-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
84 s.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 6.00 |
---|---|
Rekord utworzony: | 4 listopada 2021 11:52 |
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:11 |
Linki zewnętrzne
PBN
619f6b322467f039c785d6a1
Strona WWW
http://katalog.nukat.edu.pl/lib/item?id…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-339-9
e-ISBN: 978-83-7259-340-5
BPP ID: (59, 47928) wydawnictwo zwarte #47928
Metryki
80,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.