Wartość rzeźna i jakość mięsa buhajów czarno-białych i mieszańców F1 z włoskimi rasami mięsnymi.
Opis bibliograficzny
Wartość rzeźna i jakość mięsa buhajów czarno-białych i mieszańców F1 z włoskimi rasami mięsnymi. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK. W: Ocena przydatności włoskich ras bydła mięsnego do krzyżowania towarowego polskimi krowami fryzyjskimi / red. nauk. Henryk Jasiorowski Warszawa, Fundacja "Rozwój SGGW", 1996, S. 254-264, il., streszcz., sum., riassunto, 83-86980-28-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ocena przydatności włoskich ras bydła mięsnego do krzyżowania towarowego polskimi krowami fryzyjskimi / red. nauk. Henryk Jasiorowski, S. 254-264, il., streszcz., sum., riassunto.
Wydawca:
Fundacja "Rozwój SGGW", 1996
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:29 |
Identyfikatory
ISBN: 83-86980-28-1
BPP ID: (59, 481) wydawnictwo zwarte #481
PBN ID (hist.): 481
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.