Wpływ różnych metod suszenia lubczyku elicytowanego kwasem jasmonowym na aktywność enzymów zaangażowanych w indukcję stanu zapalnego.
Opis bibliograficzny
Wpływ różnych metod suszenia lubczyku elicytowanego kwasem jasmonowym na aktywność enzymów zaangażowanych w indukcję stanu zapalnego. [AUT.] URSZULA SZYMANOWSKA, URSZULA ZŁOTEK, ANNA JAKUBCZYK, KAMILA RYBCZYŃSKA-TKACZYK. W: "Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta" Materiały konferencyjne, Kraków, 16-17 września 2021 r s. 84. Kraków 2021, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 978-83-946796-9-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
"Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta" Materiały konferencyjne, Kraków, 16-17 września 2021 r, s. 84
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 grudnia 2021 14:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 grudnia 2021 14:49 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-946796-9-9
BPP ID: (59, 48101) wydawnictwo zwarte #48101
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.