Marketing na rynku żywności ekologicznej w opinii jej konsumentów.
Opis bibliograficzny
Marketing na rynku żywności ekologicznej w opinii jej konsumentów. [AUT.] AGNIESZKA DUDZIAK, [AUT. KORESP.] ANNA KOCIRA. W: Prozdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek Kraków 2021, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s.13-37, il.,bibliogr, 978-83-64377-50-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 grudnia 2021 08:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 grudnia 2021 08:49 |
Linki zewnętrzne
PBN
61b99df82467f01ef02b80c2
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64377-50-1
BPP ID: (59, 48103) wydawnictwo zwarte #48103
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.