Preferencje żywieniowe dzieci a ich deklaracje odnośnie zdrowego odżywiania.
Opis bibliograficzny
Preferencje żywieniowe dzieci a ich deklaracje odnośnie zdrowego odżywiania. [AUT.] AGNIESZKA DUDZIAK, [AUT. KORESP.] MONIKA STOMA. W: Prozdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek Kraków 2021, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 39-53, il.,bibliogr, 978-83-64377-50-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Prozdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek, s. 39-53
Wydawca:
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Linki zewnętrzne
PBN
61b99f3d2467f01ef02b99d9
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64377-50-1
BPP ID: (59, 48104) wydawnictwo zwarte #48104
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 15 grudnia 2021 08:54 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 15 grudnia 2021 08:54 |