Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena możliwości wykorzystania pozostałości poekstrakcyjnych pąków goździkowca korzennego jako wtórnego surowca olejkowego.

Opis bibliograficzny

Ocena możliwości wykorzystania pozostałości poekstrakcyjnych pąków goździkowca korzennego jako wtórnego surowca olejkowego. [AUT.] RADOSŁAW KOWALSKI, URSZULA PANKIEWICZ, GRAŻYNA KOWALSKA, MONIKA SUJKA, ARTUR MAZUREK, MARZENA WŁODARCZYK-STASIAK, EWELINA ZIELIŃSKA. W: Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta. Materiały konferencyjne, Kraków, 16-17 września 2021 r., red. Dorota Gałkowska, Stanisław Kowalski, Gabriela Zięć s. 70. Kraków 2021, 978-83-946796-9-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta. Materiały konferencyjne, Kraków, 16-17 września 2021 r., red. Dorota Gałkowska, Stanisław Kowalski, Gabriela Zięć, s. 70
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 grudnia 2021 13:22
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2021 13:32

Identyfikatory

ISBN: 978-83-946796-9-9
BPP ID: (59, 48107) wydawnictwo zwarte #48107

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się