Ocena możliwości wykorzystania pozostałości poekstrakcyjnych pąków goździkowca korzennego jako wtórnego surowca olejkowego.
Opis bibliograficzny
Ocena możliwości wykorzystania pozostałości poekstrakcyjnych pąków goździkowca korzennego jako wtórnego surowca olejkowego. [AUT.] RADOSŁAW KOWALSKI, URSZULA PANKIEWICZ, GRAŻYNA KOWALSKA, JAKUB WYROSTEK, MONIKA SUJKA, ARTUR MAZUREK, MARZENA WŁODARCZYK-STASIAK, EWELINA ZIELIŃSKA. W: Żywność w XXI wieku od producenta do konsumenta Kraków 2021, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, s. 208-217, il., bibliogr., sum, 978-83-953897-2-6.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte repozytorium Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 grudnia 2021 13:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 13:50 |
Linki zewnętrzne
PBN
61bc87832467f07b6bd07520
Strona WWW
https://repo.ur.krakow.pl/info/book/UR3…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-953897-2-6
BPP ID: (59, 48109) wydawnictwo zwarte #48109
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.