Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Innovative potato production technology and its influence on quality oftubers.

Opis bibliograficzny

Innovative potato production technology and its influence on quality oftubers. [AUT.] BARBARA SAWICKA, KRISHNAN UMACHANDRAN, PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI. W: International Conference on Emerging Technology and Interdisciplinary Sciences (ICETIS 2021) : Conference Proceedings [b.m] 2021, [b.w], 174-195, il., bibliogr., sum, 978-81-951230-0-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Conference on Emerging Technology and Interdisciplinary Sciences (ICETIS 2021) : Conference Proceedings, 174-195
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 stycznia 2022 20:54
Ostatnia aktualizacja:9 stycznia 2022 20:54

Identyfikatory

ISBN: 978-81-951230-0-1
BPP ID: (59, 48137) wydawnictwo zwarte #48137

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się