Perceptions of the characteristics and functions of food product packaging in the light of the COVID- 19 pandemic – selected aspects.
Opis bibliograficzny
Perceptions of the characteristics and functions of food product packaging in the light of the COVID-19 pandemic – selected aspects. [AUT.] WIOLETTA WRÓBLEWSKA, JOANNA PAWLAK, DARIUSZ PASZKO. W: Proceedings of the 37th International Business Information Management Association Conference (IBIMA), 30-31 May 2021, Cordoba, Spain. Innovation Management and information Technology impact on Global Economy in the Era of Pandemic [b.m] 2021, IBIMA Publishing, s. 5753-5761, il., bibliogr., sum, 978-0-9998551-6-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
IBIMA Publishing
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 stycznia 2022 20:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 czerwca 2023 08:47 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://u.pcloud.link/publink/show?code…
Identyfikatory
ISBN: 978-0-9998551-6-4
BPP ID: (59, 48197) wydawnictwo zwarte #48197
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.