Antioxidant potential of milk obtained from the most important breeds of dairy cattle in Poland.
Opis bibliograficzny
Antioxidant potential of milk obtained from the most important breeds of dairy cattle in Poland. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, MAGDALENA STOBIECKA. W: 2nd International Conference on Raw Materials to Processed Foods. Conference proceedings, 03-04 June 2021, Turkey. Editors / Serkan Selli, Hasim Kelebek s. 163. Adana 2021, Cukurova University.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Cukurova University
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 stycznia 2022 11:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 sierpnia 2022 13:08 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48235) wydawnictwo zwarte #48235
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.