Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Porównanie efektywności polepszaczy chemicznych i naturalnych substancji stosowanych do poprawy jakości pieczywa.

Opis bibliograficzny

Porównanie efektywności polepszaczy chemicznych i naturalnych substancji stosowanych do poprawy jakości pieczywa. [AUT.] JAROSŁAW KORUS, BOHDAN ACHREMOWICZ. W: Osiągnięcia i perspektywy Technologii Żywności. Streszczenia referatów i doniesień. 26 Sesja naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Łódź, 1995, 12-13 września s. 82, Organizator: Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk ; Polskie Towarzystwo Technologii Żywności Oddział Łódzki ; Wydział Chemii Spożywczej i Biotechnologii Politechniki Łódzkiej, Wydaw. Polit. Łódzkiej, 93-901682-3-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Osiągnięcia i perspektywy Technologii Żywności. Streszczenia referatów i doniesień. 26 Sesja naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Łódź, 1995, 12-13 września, s. 82
Wydawca:
Wydaw. Polit. Łódzkiej
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2018 10:51

Identyfikatory

ISBN: 93-901682-3-5
BPP ID: (59, 4827) wydawnictwo zwarte #4827
PBN ID (hist.): 4827

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się