Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wyniki odchowu i użytkowania "razówek" mieszańców pochodzących od krów czarno-białych i po ojcach włoskich ras mięsnych (Chianina, Marchigianina, Piemontese). >&rft.epage=>&rft.isbn=83-86980-28-1&rft.language=pol.">

Opis bibliograficzny

Wyniki odchowu i użytkowania "razówek" mieszańców pochodzących od krów czarno-białych i po ojcach włoskich ras mięsnych (Chianina, Marchigianina, Piemontese). [AUT.] WŁADYSŁAW ZALEWSKI, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, GRZEGORZ PODOLAK, PRZEMYSŁAW JANKOWSKI. W: Ocena przydatności włoskich ras bydła mięsnego do krzyżowania towarowego z polskimi krowami fryzyjskimi / red. nauk. Henryk Krzyżanowski Warszawa, Fundacja "Rozwój SGGW", 1996, S. 168-174, il., stresz., sum., riassunto, 83-86980-28-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Ocena przydatności włoskich ras bydła mięsnego do krzyżowania towarowego z polskimi krowami fryzyjskimi / red. nauk. Henryk Krzyżanowski, S. 168-174, il., stresz., sum., riassunto.
Wydawca:
Fundacja "Rozwój SGGW", 1996
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:29

Identyfikatory

ISBN: 83-86980-28-1
BPP ID: (59, 483) wydawnictwo zwarte #483
PBN ID (hist.): 483

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się