Właściwości składników śluzu ślimaków Cornu aspersum Müller (Properties of snail slime componentsCornu aspersum Müller)
Opis bibliograficzny
Właściwości składników śluzu ślimaków Cornu aspersum Müller (Properties of snail slime componentsCornu aspersum Müller). [AUT.] ALEKSANDRA GARBACZ, BEATA DZIĘGIEL. W: Przegląd badań prowadzonych w studenckich kołach naukowych. Środowisko-Roślina-Zwierzę-Produkt, Lublin 2020 s. 162. Lublin 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. DOI: 10.24326/srzp.2020.2
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd badań prowadzonych w studenckich kołach naukowych. Środowisko-Roślina-Zwierzę-Produkt, Lublin 2020, s. 162
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 marca 2022 10:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 marca 2022 10:53 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/srzp.2020.2
Strona WWW
https://up.lublin.pl/nauka/wydawnictwo/…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48304) wydawnictwo zwarte #48304
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.