Wpływ zamrażania na efektywność tłoczenia buraka czerwonego (The impact of freezing on the efficiency of pressing red beet)
Opis bibliograficzny
Wpływ zamrażania na efektywność tłoczenia buraka czerwonego (The impact of freezing on the efficiency of pressing red beet). [AUT.] KATARZYNA SIWAK, WIKTOR BIELAWSKI, EMILIA OSMÓLSKA. W: III Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Środowisko – Roślina – Zwierzę – Produkt. Streszczenia s.74-74. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. DOI: 10.24326/mon.2022.2
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 kwietnia 2022 12:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2022 13:29 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/mon.2022.2
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-358-0
BPP ID: (59, 48329) wydawnictwo zwarte #48329
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.