Wpływ antyoksydantów na przeżywalność w tlenie bezdysmutazowego szczepu drożdży S. cerevisiae.
Opis bibliograficzny
Wpływ antyoksydantów na przeżywalność w tlenie bezdysmutazowego szczepu drożdży S. cerevisiae. [AUT.] ANNA KRZEPIŁKO, AGATA MYSZKA, BARBARA SKWARYŁO, TOMASZ BILIŃSKI. W: 33 Zjazd Polskiego Towarzystwa Biochemicznego. Streszczenia. Katowice, 1997, 9-12 września s. 105. [b.m.] 1997, Polskie Towarzystwo Biochemiczne.
Szczegóły publikacji
Źródło:
33 Zjazd Polskiego Towarzystwa Biochemicznego. Streszczenia. Katowice, 1997, 9-12 września, s. 105
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Biochemiczne
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 lipca 2018 07:56 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 4837) wydawnictwo zwarte #4837
PBN ID (hist.): 4837
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.