Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ antyoksydantów na przeżywalność w tlenie bezdysmutazowego szczepu drożdży S. cerevisiae.

Opis bibliograficzny

Wpływ antyoksydantów na przeżywalność w tlenie bezdysmutazowego szczepu drożdży S. cerevisiae. [AUT.] ANNA KRZEPIŁKO, AGATA MYSZKA, BARBARA SKWARYŁO, TOMASZ BILIŃSKI. W: 33 Zjazd Polskiego Towarzystwa Biochemicznego. Streszczenia. Katowice, 1997, 9-12 września s. 105. [b.m.] 1997, Polskie Towarzystwo Biochemiczne.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
33 Zjazd Polskiego Towarzystwa Biochemicznego. Streszczenia. Katowice, 1997, 9-12 września, s. 105
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Biochemiczne
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:10 lipca 2018 07:56

Identyfikatory

BPP ID: (59, 4837) wydawnictwo zwarte #4837
PBN ID (hist.): 4837

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się