Dynamika zmian aktywności pektynolitycznej pleśni, wyizolowanych z przypraw, w różnych temperaturach hodowli (Dynamics of changes in pectinolytic activity of molds isolated from spices at different culture temperatures)
Opis bibliograficzny
Dynamika zmian aktywności pektynolitycznej pleśni, wyizolowanych z przypraw, w różnych temperaturach hodowli (Dynamics of changes in pectinolytic activity of molds isolated from spices at different culture temperatures). [AUT.] JULIA GÓRSKA, MARTYNA MORYL, DOROTA MUZYCZKA, MATEUSZ PIEJAK, KLAUDIA KANAK, JUSTYNA BOHACZ. W: III Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Środowisko – Roślina – Zwierzę – Produkt. Streszczenia s. 11. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 maja 2022 17:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 maja 2022 17:07 |
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-358-0
BPP ID: (59, 48370) wydawnictwo zwarte #48370
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.