Istota i znaczenie kultury bezpieczeństwa w produkcji żywności.
Opis bibliograficzny
Istota i znaczenie kultury bezpieczeństwa w produkcji żywności. [AUT.] EUGENIA CZERNYSZEWICZ. W: Żywność w XXI wieku - innowacje czy powrót do tradycji : Sympozjum Naukowe. Lublin 11 maja 2022 r s. 38-39, bibliogr. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 maja 2022 21:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 maja 2022 21:14 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48373) wydawnictwo zwarte #48373
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.