Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Współczesne trendy w technologii żywności. Redakcja naukowa /Zuzanna Goluch.

Opis bibliograficzny

Współczesne trendy w technologii żywności. Redakcja naukowa /Zuzanna Goluch. [RED.] ZUZANNA GOLUCH. Łódż 2022, Wydawnictwo Naukowe ArchaeGraph Diana Łukomiak, 159 s, il., bibliogr., sum, 978-83-67074-58-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
159 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe ArchaeGraph Diana Łukomiak
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekordy powiązane:Występowanie i zagrożenia stwarzane przez Bacillus cereus w produktach mlecznych. [AUT.] AGATA BIELAK, KAROLINA JACHIMOWICZ, EDYTA KOWALCZUK-VASILEV, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, ANNA WINIARSKA-MIECZAN. W: Współczesne trendy w technologii żywności.Redakcja naukowa /Zuzanna Goluch Łódż 2022, Wydawnictwo Naukowe ArchaeGraph Diana Łukomiak, s. 7-23, bibliogr., streszcz., sum, 978-83-67074-58-2.
Ocena preferencji i częstotliwości spożycia słonych przekąsek przez studentów lubelskich uczelni. [AUT.] KAROLINA JACHIMOWICZ, IZABELA GLAC, AGATA BIELAK, ANNA WINIARSKA-MIECZAN, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, KATAARZYNA KOLASA. W: Współczesne trendy w technologii żywności.Redakcja naukowa /Zuzanna Goluch Łódż 2022, Wydawnictwo Naukowe ArchaeGraph Diana Łukomiak, s. 49-62, bibliogr., streszcz., sum, 978-83-67074-58-2.
Ocena jakości jogurtów beztłuszczowych – wartość energetyczna, zawartość makroskładników oraz ocena konsumencka. [AUT.] MAŁGORZATA KWIECIEŃ, AGATA BIELAK, KAROLINA JACHIMOWICZ, BARBRAA ŁUSZCZYŃSKA, ANNA WINIARSKA-MIECZAN. W: Współczesne trendy w technologii żywności.Redakcja naukowa /Zuzanna Goluch Łódż 2022, Wydawnictwo Naukowe ArchaeGraph Diana Łukomiak, s. 85-95, il.,bibliogr., streszcz., sum, 978-83-67074-58-2.
Czynniki wpływające na jakość mięsa kurcząt i indyków. [AUT.] SZYMON MILEWSKI, JULIA FABJANOWSKA, MAŁGORZATA KWIECIEŃ. W: Współczesne trendy w technologii żywności.Redakcja naukowa /Zuzanna Goluch Łódż 2022, Wydawnictwo Naukowe ArchaeGraph Diana Łukomiak, s. 111-127, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-67074-58-2.
Rekord utworzony:6 czerwca 2022 10:00
Ostatnia aktualizacja:20 lipca 2022 12:27

Identyfikatory

ISBN: 978-83-67074-58-2
BPP ID: (59, 48393) wydawnictwo zwarte #48393

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się