Współczesne trendy w technologii żywności. Redakcja naukowa /Zuzanna Goluch.
Opis bibliograficzny
Współczesne trendy w technologii żywności. Redakcja naukowa /Zuzanna Goluch. [RED.] ZUZANNA GOLUCH. Łódż 2022, Wydawnictwo Naukowe ArchaeGraph Diana Łukomiak, 159 s, il., bibliogr., sum, 978-83-67074-58-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
159 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe ArchaeGraph Diana Łukomiak
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Linki zewnętrzne
PBN
6280d921409707027a2dd37b
Strona WWW
https://www.archaegraph.pl/lib/l231bv/T…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-67074-58-2
BPP ID: (59, 48393) wydawnictwo zwarte #48393
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.