Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena możliwości wykorzystania gliceryny jako czynnika hamującego zmiany jakości zachodzące w jajach przepiórczych w czasie ich przechowywania (Assessment of the possibility of the use of glycerine as a factor inhibiting quality changes occurring in quail eggs during their storage)

Opis bibliograficzny

Ocena możliwości wykorzystania gliceryny jako czynnika hamującego zmiany jakości zachodzące w jajach przepiórczych w czasie ich przechowywania (Assessment of the possibility of the use of glycerine as a factor inhibiting quality changes occurring in quail eggs during their storage). [AUT.] DAWID ZIOBRO, ANASTASIYA RAMANKEVICH, KAROLINA WENGERSKA, ANNA KŁOS. W: XXVI Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych i XXXVIII Sejmik SKN, Wrocław, 20-21 maja 2022 r. Redaktorzy merytoryczni / Agnieszka Nawirska-Olszańska, Janina Zawieja, Jan Kozak, Artur Niedźwiedź, Przemysław Pokorny s. 21. Wrocław 2022, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 978-83-7717-371-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XXVI Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych i XXXVIII Sejmik SKN, Wrocław, 20-21 maja 2022 r. Redaktorzy merytoryczni / Agnieszka Nawirska-Olszańska, Janina Zawieja, Jan Kozak, Artur Niedźwiedź, Przemysław Pokorny, s. 21
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 czerwca 2022 10:27
Ostatnia aktualizacja:8 czerwca 2022 10:27

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7717-371-8
BPP ID: (59, 48409) wydawnictwo zwarte #48409

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się