Current trends in Quality Science – design, quality and safety of products.Editor/ Inga Klimczak.
Opis bibliograficzny
Current trends in Quality Science – design, quality and safety of products.Editor/ Inga Klimczak. [RED.] INGA KLIMCZAK. Poznań 2022, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 438 s, il., bibliogr. sum, 978-83-7789-670-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
438 s.
Wydawca:
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Influence of selected factors on the quantity and quality of whey separated in the production of tvarog – acid curd cheese. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK. W: Current trends in Quality Science – design, quality and safety of products.Editor/ Inga Klimczak Poznań 2022, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, s. 222-230, il., bibliogr., sum, 978-83-7789-670-9. |
---|---|
Rekord utworzony: | 13 czerwca 2022 09:36 |
Ostatnia aktualizacja: | 20 lipca 2022 13:26 |
Linki zewnętrzne
PBN
62cd43524097075e7c5baaf6
Strona WWW
https://www.itee.lukasiewicz.gov.pl/ima…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7789-670-9
BPP ID: (59, 48451) wydawnictwo zwarte #48451
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.