Zagrożenia bioróżnorodności Polesia jako element zagrożenia produkcji żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych.
Opis bibliograficzny
Zagrożenia bioróżnorodności Polesia jako element zagrożenia produkcji żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych. [AUT.] ALEKSANDRA GARBACZ. W: Konferencja Międzynarodowa „Rodzime rasy zwierząt jako ważny element ochrony bioróżnorodności, zachowania tradycji regionów oraz produkcji żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych” Lublin-Urszulin 14-15 czerwca 2022 r Lublin-Urszulin 2022, s. 38.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Konferencja Międzynarodowa „Rodzime rasy zwierząt jako ważny element ochrony bioróżnorodności, zachowania tradycji regionów oraz produkcji żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych” Lublin-Urszulin 14-15 czerwca 2022 r, s. 38
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 czerwca 2022 09:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 lipca 2022 07:37 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48454) wydawnictwo zwarte #48454
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.