Jakość mikrobiologiczna mięsa ślimaków jadalnych.
Opis bibliograficzny
Jakość mikrobiologiczna mięsa ślimaków jadalnych. [AUT.] ALEKSANDRA GARBACZ, BEATA DZIĘGIEL. W: IX Kopernikańskie Sympozjum Studentów Nauk Przyrodniczych, 18-20.09.2020 Toruń s. 27. Toruń 2020.
Szczegóły publikacji
Źródło:
IX Kopernikańskie Sympozjum Studentów Nauk Przyrodniczych, 18-20.09.2020 Toruń, s. 27
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 czerwca 2022 11:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 czerwca 2022 11:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48473) wydawnictwo zwarte #48473
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.