Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Jakość mikrobiologiczna mięsa ślimaków jadalnych.

Opis bibliograficzny

Jakość mikrobiologiczna mięsa ślimaków jadalnych. [AUT.] ALEKSANDRA GARBACZ, BEATA DZIĘGIEL. W: IX Kopernikańskie Sympozjum Studentów Nauk Przyrodniczych, 18-20.09.2020 Toruń s. 27. Toruń 2020.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
IX Kopernikańskie Sympozjum Studentów Nauk Przyrodniczych, 18-20.09.2020 Toruń, s. 27
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 czerwca 2022 11:13
Ostatnia aktualizacja:22 czerwca 2022 11:15

Identyfikatory

BPP ID: (59, 48473) wydawnictwo zwarte #48473

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się