Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nutritional value of edible cornu snail meat - a literature review.

Opis bibliograficzny

Nutritional value of edible cornu snail meat - a literature review. [AUT.] ALEKSANDRA GARBACZ, BEATA DZIĘGIEL. W: National Scientific Conference-„Understand the Science” IV edition, Book of Abstracts 26.09.2020 s. 44.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
National Scientific Conference-„Understand the Science” IV edition, Book of Abstracts 26.09.2020, s. 44
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 czerwca 2022 12:07
Ostatnia aktualizacja:22 czerwca 2022 12:07

Identyfikatory

BPP ID: (59, 48474) wydawnictwo zwarte #48474

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się