Nutritional value of edible cornu snail meat - a literature review.
Opis bibliograficzny
Nutritional value of edible cornu snail meat - a literature review. [AUT.] ALEKSANDRA GARBACZ, BEATA DZIĘGIEL. W: National Scientific Conference-„Understand the Science” IV edition, Book of Abstracts 26.09.2020 s. 44.
Szczegóły publikacji
Źródło:
National Scientific Conference-„Understand the Science” IV edition, Book of Abstracts 26.09.2020, s. 44
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 czerwca 2022 12:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 czerwca 2022 12:07 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48474) wydawnictwo zwarte #48474
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.