Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Jerusalem artichoke food science and technology. Helianthus Tuberosus. Editors Barbara Sawicka, Barbara Krochmal-Marczak.

Opis bibliograficzny

Jerusalem artichoke food science and technology. Helianthus Tuberosus. Editors Barbara Sawicka, Barbara Krochmal-Marczak. [RED.] BARBARA SAWICKA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK. [b.m] 2022, Springer, 269 s, il., sum, 978-981-19-0804-0. DOI: 10.1007/978-981-19-0805-7
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
269 s.
Wydawca:
Springer
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekordy powiązane:Characteristics of the Jerusalem artichoke. [AUT. KORESP.] BARBARA SAWICKA, [AUT.] PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI. W: Jerusalem artichoke food science and technology. Helianthus Tuberosus. Editors Barbara Sawicka, Barbara Krochmal-Marczak [b.m] 2022, Springer, s. 7-44, il., bibliogr., sum, 978-981-19-0804-0.
Tuber Quality. [AUT.] BARBARA SAWICKA, DOMINIKA SKIBA, PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK. W: Jerusalem artichoke food science and technology. Helianthus Tuberosus. Editors Barbara Sawicka, Barbara Krochmal-Marczak [b.m] 2022, Springer, s. 45-9, il., bibliogr., sum, 978-981-19-0804-0.
Utility meaning of Jerusalem artichoke. [AUT. KORESP.] BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, [AUT.] BARBARA SAWICKA, PIOTR BARBAŚ. W: Jerusalem artichoke food science and technology. Helianthus Tuberosus. Editors Barbara Sawicka, Barbara Krochmal-Marczak [b.m] 2022, Springer, s. 91-138, il., bibliogr., sum, 978-981-19-0804-0.
Determinants of the quality of food preparations. [AUT.] DOMINIKA SKIBA. W: Jerusalem artichoke food science and technology. Helianthus Tuberosus. Editors Barbara Sawicka, Barbara Krochmal-Marczak [b.m] 2022, Springer, s. 197-212, il., bibliogr., sum, 978-981-19-0804-0.
Conclusions. [AUT.] BARBARA SAWICKA. W: Jerusalem artichoke food science and technology. Helianthus Tuberosus. Editors Barbara Sawicka, Barbara Krochmal-Marczak [b.m] 2022, Springer, s. 253-259, il., bibliogr., sum, 978-981-19-0804-0.
Introduction. [AUT.] BARBARA SAWICKA. W: Jerusalem artichoke food science and technology. Helianthus Tuberosus. Editors Barbara Sawicka, Barbara Krochmal-Marczak [b.m] 2022, Springer, s. 1-6, il., bibliogr., sum, 978-981-19-0804-0.
Rekord utworzony:12 lipca 2022 14:10
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:03

Identyfikatory

ISBN: 978-981-19-0804-0
e-ISBN: 978-981-19-0805-7
BPP ID: (59, 48515) wydawnictwo zwarte #48515

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się