Natural food coloring additives produced by freeze-drying.
Opis bibliograficzny
Natural food coloring additives produced by freeze-drying. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO. W: 2nd Virtual Conference on Food Science & Technology, February 23-24, 2022 Online 2022, [b.w].
Szczegóły publikacji
Źródło:
2nd Virtual Conference on Food Science & Technology, February 23-24, 2022,
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 sierpnia 2022 08:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 sierpnia 2022 08:34 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48577) wydawnictwo zwarte #48577
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.