Fresh chokeberry as valuable additive in extruded snack pellets and crisps.
Opis bibliograficzny
Fresh chokeberry as valuable additive in extruded snack pellets and crisps. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO. W: 9th International Conference on Food Pathogen and Food Safety. June 20-21, 2022, Paris, France Paris 2022, [b.w].
Szczegóły publikacji
Źródło:
9th International Conference on Food Pathogen and Food Safety. June 20-21, 2022, Paris, France,
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 sierpnia 2022 08:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 sierpnia 2022 08:45 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48578) wydawnictwo zwarte #48578
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.