Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wykorzystanie mikronizowanej łuski owsianej do wytwarzania wysokobłonnikowego pieczywa pszennego.

Opis bibliograficzny

Wykorzystanie mikronizowanej łuski owsianej do wytwarzania wysokobłonnikowego pieczywa pszennego. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, REGINE SCHÖNLECHNER, ELEONORA CHARLOTTE PICHLER, DARIUSZ DZIKI, ARKADIUSZ MATWIJCZUK, BEATA BIERNACKA, MICHAŁ ŚWIECA. W: VII Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa 29-30 czerwca 2022. Warszawa, b.w.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
VII Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa 29-30 czerwca 2022,
Wydawca:
b.w.
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 sierpnia 2022 09:08
Ostatnia aktualizacja:23 sierpnia 2022 09:08

Identyfikatory

BPP ID: (59, 48583) wydawnictwo zwarte #48583

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się