Wykorzystanie mikronizowanej łuski owsianej do wytwarzania wysokobłonnikowego pieczywa pszennego.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie mikronizowanej łuski owsianej do wytwarzania wysokobłonnikowego pieczywa pszennego. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, REGINE SCHÖNLECHNER, ELEONORA CHARLOTTE PICHLER, DARIUSZ DZIKI, ARKADIUSZ MATWIJCZUK, BEATA BIERNACKA, MICHAŁ ŚWIECA. W: VII Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa 29-30 czerwca 2022. Warszawa, b.w.
Szczegóły publikacji
Źródło:
VII Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa 29-30 czerwca 2022,
Wydawca:
b.w.
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 sierpnia 2022 09:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 sierpnia 2022 09:08 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48583) wydawnictwo zwarte #48583
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.