Technologie produkcji i przetwarzania mleka o podwyższonej zawartości składników bioaktywnych lub obniżające nadwrażliwość pokarmową.
Opis bibliograficzny
Technologie produkcji i przetwarzania mleka o podwyższonej zawartości składników bioaktywnych lub obniżające nadwrażliwość pokarmową. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, JOANNA BARŁOWSKA, ANNA TETER, WIOLETTA SAWICKA-ZUGAJ, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, BARBARA TOPYŁA, MAŁGORZATA RYSZKOWSKA-SIWKO. W: Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych. Systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym pod redakcją Joanny Stadnik Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 7-53, 978-83-7259-353-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 sierpnia 2022 13:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 września 2024 10:42 |
Linki zewnętrzne
PBN
63075c464097076f71ebe52a
Strona WWW
https://up.lublin.pl/nauka/wydawnictwo/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-353-5
BPP ID: (59, 48584) wydawnictwo zwarte #48584
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.