Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Technologie produkcji i przetwarzania mleka o podwyższonej zawartości składników bioaktywnych lub obniżające nadwrażliwość pokarmową.

Opis bibliograficzny

Technologie produkcji i przetwarzania mleka o podwyższonej zawartości składników bioaktywnych lub obniżające nadwrażliwość pokarmową. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, JOANNA BARŁOWSKA, ANNA TETER, WIOLETTA SAWICKA-ZUGAJ, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, BARBARA TOPYŁA, MAŁGORZATA RYSZKOWSKA-SIWKO. W: Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych. Systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym pod redakcją Joanny Stadnik Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 7-53, 978-83-7259-353-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych. Systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym pod redakcją Joanny Stadnik, s. 7-53
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 sierpnia 2022 13:25
Ostatnia aktualizacja:20 września 2024 10:42

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-353-5
BPP ID: (59, 48584) wydawnictwo zwarte #48584

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się