Nowoczesne nietermiczne metody utrwalania żywności.
Opis bibliograficzny
Nowoczesne nietermiczne metody utrwalania żywności. [AUT.] MONIKA SACHADYN-KRÓL. W: Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych. Systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym pod redakcją Joanny Stadnik Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 187-205, 978-83-7259-353-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 sierpnia 2022 09:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 września 2024 10:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
6329a014409707021a65f176
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-353-5
BPP ID: (59, 48591) wydawnictwo zwarte #48591
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.