Wykorzystanie składników roślinnych bogatych w substancje bioaktywne, pochodzących z produktów ubocznych przetwórstwa spożywczego jako potencjalnych dodatków do wyrobów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie składników roślinnych bogatych w substancje bioaktywne, pochodzących z produktów ubocznych przetwórstwa spożywczego jako potencjalnych dodatków do wyrobów mięsnych. [AUT.] PATRYCJA SKWAREK, MAŁGORZATA KARWOWSKA. W: IV Ogólnopolska Konferencja Naukowa „Problem odpadów i ich zagospodarowania”. Abstrakty s. 29-30. Lublin 2022, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, 978-83-67194-19-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
IV Ogólnopolska Konferencja Naukowa „Problem odpadów i ich zagospodarowania”. Abstrakty, s. 29-30
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 sierpnia 2022 12:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 sierpnia 2022 12:38 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-67194-19-8
BPP ID: (59, 48599) wydawnictwo zwarte #48599
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.