Jakość żywności na podstawie raportu RASFF w okresie od 01.01.2019 do 31.12.2020 roku w krajach Unii Europejskiej.
Opis bibliograficzny
Jakość żywności na podstawie raportu RASFF w okresie od 01.01.2019 do 31.12.2020 roku w krajach Unii Europejskiej. [AUT.] PATRYCJA SKWAREK, JUSTYNA LIBERA. W: Młodzi Liderzy Jakości 2021. Książka abstraktów s. 37. Poznań 2021, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Młodzi Liderzy Jakości 2021. Książka abstraktów, s. 37
Wydawca:
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 sierpnia 2022 12:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 sierpnia 2022 12:56 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48600) wydawnictwo zwarte #48600
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.