Food and agricultural byproducts as important source of valuable nutraceuticals.
Opis bibliograficzny
Food and agricultural byproducts as important source of valuable nutraceuticals. [RED.] CHUKWUEBUKA EGBUNA, BARBARA SAWICKA, [AUT.] JOHRA KHAN. [Cham] 2022, Springer, 257 s, il., bibliogr, 978-3-030-98759-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
257 s.
Wydawca:
Springer
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Potato peels as source of nutraceutics (Food and agricultural byproducts as important source of valuable nutraceuticals). [AUT.] BARBARA SAWICKA, DOMINIKA SKIBA, PIOTR BARBAŚ. W: Food and agricultural byproducts as important source of valuable nutraceuticals. [Cham] 2022, Springer, s. 19-37, il., bibliogr, 978-3-030-98759-6. |
---|---|
Rekord utworzony: | 8 września 2022 15:24 |
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:03 |
Linki zewnętrzne
PBN
62f39ae4409707058d1d43d9
Strona WWW
https://link.springer.com/book/10.1007/…
Identyfikatory
ISBN: 978-3-030-98759-6
e-ISBN: 978-3-030-98760-2
BPP ID: (59, 48622) wydawnictwo zwarte #48622
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.